meniu


Realizarea unui magazin online este un proiect amplu in care orice dezvoltare ai face, tot timpul trebuie sa ai minte experienta utilizatorului. In conditiile in care sunt tot mai multe magazine online, a gasi elementele de diferentiere si a capta atentia si interesul acestot dvein principala provocare.

 

Ori de cate ori pornim la drum sa realizam un magazine online, prima etapa este proiectarea. Este etapa in care definim pas cu pas cum va arata viitorul magazin online, care este pozitionarea acestuia, care sunt elementele de design si identitate vizuala, ce functionalitati bazate pe user experience va avea. Abia dupa ce proiectarea este finalizata si aprobata purcedem la dezvoltarea propriu zisa a magazinului online.

 

Proiectarea are marele avantaj de a salva timp si bani, oferindu-ne o imagine clara a tuturor fluxurilor ce trebuie implementate.

Noi recomandam realizarea de magazine online custom atunci cand este vorba despre o afacere online ce ruleaza un volum de comenzi stabil si care este pe o panta ascendenta.

 

Creative Ones  realizeaza magazine online la comanda, responsive, personalizate pentru orice tip de business. Iti putem realiza un magazin online cu design personalizat, unic, adaptat la identitatea vizuala a brandului tau si optimizat inclusiv SEO, pentru a genera un numar cat mai mare de conversii.

 

Odata realizat magazinul online, urmeaza obligatoriu etapa de testare, pentru a ne asigura ca predam clientului nostru un magazin online fara erori.

 

Iar abia apoi focusul se muta pe promovarea online a acestuia.


Prezenta in mediul online este vitala pentru orice afacere care isi propune sa se dezvolte. Este bine sa optezi pentru un magazin online cu design personalizat, atractiv si convingator si care sa creasca vanzarile.

Poti alege de aici si dintre schitele template care apoi pot fi populate cu un design personalizat.

 

Voltarom.ro este magazinul online dezvoltat de catre echipa Creative Ones si comercializeaza vehicule electrice.

Dezvoltarea platformei Voltarom are scopul de a facilita pe termen lung o integrare ulterioara cu mai multe alte site-uri de nisa (pe tari diferite, pe produse diferite / multilanguage).

Voltarom comercializeaza vehicule electrice, mijloace de transport care reprezinta o piata aflata pe un trend ascendent in ultima perioada ceea ce inseamna ca site-ul Voltarom trebuie sa aiba o imagine fresh, user friendly, sa prezinte o oferta de vehicule cat mai bine structurata si cu descrieri care sa ajute publicul tinta sa ia decizia.

 

Homepage-ul se deschide cu un video dinamic ce reflecta pozitionarea brandului Voltarom.

 

Categoriile de produse sunt structurate pe sub-categorii iar cautarea produsului dorit se face usor si prin intermediul barei de search dinamic.

 

Au fost instalate module utile pentru realizarea unui magazin online complet din punct de vedere al functionalitatilor si facilitatilor oferite, precum:

  • Carusel cu produse recomandate

·        Cos de cumparaturi, cere oferta, modul de clienti, accept cookies, inscriere la Newsletter, share pe retele sociale

·        Integrarea platii cu cardul, a trimiterii facturii proforme

·        Integrarea platilor in rate

·        Modul Voucher de reduceri

·        Modul filtrare pe categorii / atribute, afisare in timp real a rezultatului cautarii

·        Integrare procesatori de plata actuali

·        Posibilitatea feed de export produse (pentru a fi integrat in alte site-uri)

·        Preluare comenzi din alte site-uri (inclusiv Emag)

 

Pentru realizarea unui magazin online performant, va rugam sa ne contactati.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp