meniu
Creative Ones

Din portofoliul Creative Ones – stoykanvelope.ro, magazin online de anvelope

stoykanvelope.ro este magazin online de anvelope creat si dezvoltat din dorinta de oferi clientilor sai o experienta online placuta si eficienta atunci cand doresc sa achizitioneze anvelope. Magazinul isi propune sa vanda anvelope low budget si anvelope premium de la majoritatea producatorilor de cauciucuri la un pret accesibil la care se adauga servicii conexe special concepute pentru clienti.

Ne bucuram sa avem site-ul de tip magazin online de anvelope, stoykanvelope.ro in portofoliul Creative Ones, este unul dintre cele mai apreciate magazine online de caucuicuri din Romania.

Faptul ca elementele cheie ale profesionalismului serviciilor Stoyk Company sunt usurinta in procesul de achizitie si calitatea informatiilor prezente pe site nu a putut decat sa puna bazele unei colaborari excelente. stoykanvelope.ro e un site preluat si refacut de catre Creative Ones pe principiul user experience. Aceasta inseamna ca ne-am dorit sa oferim utilizatorilor sai, in interactiunea cu site-ul, in cautarea si alegerea produselor si serviciilor Stoyk Company, o experienta cat mai eficienta, placuta si lipsita de probleme.

Intreaga arhitectura a informatiei, tool-urile de marketing, grafica, designul au fost orientate pentru a obtine un produs util si usor de folosit (site-ul de anvelope stoykanvelope.ro). De asemenea, web site-ul este gazduit pe unul din serverele Creative Ones, mai ales ca resuresele acestui tip de magazin online necesita o atentie speciala in special atunci cand se incarca automat feed-urile cu produse ceea ce actualizeaza stocurile si preturile anvelopelor.

Site-ul beneficiaza de o serie de optimizari – produsele de sezon sunt intens optimizate in site pentru a putea fi comercializate conform tintelor companiei. De altfel, site-ul este foarte bine indexat de catre Google, nu doar datorita campaniilor Google pe care compania le-a derulat ci si datorita modului in care web site-ul este dezvoltat, intr-un mod optim.

Fiind practic conceput ca un site de vanzare, stoykanvelope.ro beneficiaza de filtre – user friendly – care directioneaza userul direct catre produsul dorit. Pentru ca sa alegi anvelopele potrivite poate fi o treaba nu tocmai usoara pentru o persoana, mai ales cu cunostinte medii in domeniu.

De aceea, filtrele si homepage-ul ce contine recomandari si implicit promotii evidentiate au ca scop un proces de achizitie usor de parcurs, prietenos cu userul.

Stocul de produse este permanent actualizat si acest lucru este vizibil si pe site in paginile de produs. Si pentru ca Stoyk Company doreste sa fie aproape de clientii sai si sa raspunda tuturor solicitarilor site-ul contine si un modul de chat support - Support Stoykanvelope Live – unde se poate discuta in timp real cu reprezentantii companiei, imediat din pagina de FB, pe FB masenger.

Newsletter-ul este un alt instrument de marketing care contribuie la consolidarea bazei de clienti a companiei. Prin intermediul newsletter-ului compania isi propune sa transmita promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season, precum si despre marci de masini si cauciucuri auto.

De final, va lasam un link cu informatii utile despre preturile anvelopelor second hand, chiar de pe stoykanvelope.ro. 

Vezi detalii despre Anvelope Second Hand, aici: 


Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp