meniu

Sistemul nostru online de comenzi de Taxiuri va va ajuta sa va imbunatatiti serviciul clienti si sa gestionati mai eficient afacerea dumneavoastra de transfer de taxiuri. Softul de Taxi ofera un simplu proces de comanda pas cu pas si o administrare intuitiva de back-end cu acces securizat prin parola.


Comanda online:


O modalitate usoara de a face comenzi sau de a gestiona comenzile prin intermediul online.


Gestionarea usoara:


Posibilitatea de gestionare a masinilor alese de clienti prin setarea limitelor de pasageri si bagaje sau definirea taxei de pornire si pretul pe kilometraj.


Comanda de pe orice dispozitiv (responsive):


Softul poate fi folosit pe diferite dispozitive de la desktop-uri si laptop-uri pana la tablete si smartphon-uri avand o interfata prietenoasa.


Harti Google:


Posibilitatea de a selecta locatile de preluare si de retragere, doar introducand adresa respectiva si a selecta una dintre sugestii.


Notificari si Metode de plata:


Posibilitatea de a trimite sau de a primi mesaje prin e-mail si SMS la rezervare, plata sau anulare si de a alege metoda de plata potrivita pentru dumneavoastra - Credit card, PayPal, transfer bancar, etc.


Aplicatie multi-language:


Posibilitatea de a traduce sistemul de rezervare in orice limba.


Aplicatia software este dezvoltata in PHP, prin GIT ca si sistem de versionare si respecta cele mai bune practici in domeniul dezvoltarii aplicatiilor la comanda, prezetate aici.

Te-ai decis sa detii propia ta aplicatie de comenzi Taxi?

GO Cere oferta

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp