meniu
Creative Ones

Norauto este prezenta in Romania din 2009. In lume, originile Norauto sunt in Franta, de la 1970, cand ERIC DERVILLE a avut viziunea unui business puternic pornind de la o simpla constatare: existau sute de masini stationate in parcarile vaste ale hipermarketurilor. Acestora. Eric Derville le-a propus servicii de intretinere si personalizare marca Norauto.

Suntem mandri ca Norauto Romania este prezenta in portofoliul Creative Ones, site-ul norauto.ro si functionalitatile specifice de magazin online fiind realizate integral de echipa Creative Ones. Sa aruncam o privire asupra norauto.ro. Compania Norauto ofera o serie de produse si servicii pentru automobile. Fiind un magazin online cu foarte multe produse specifice era nevoie de un sistem de filtrare a acestora in timp real si dupa o serie de criterii care in final sa genereze exact produsul dorit cu specificatiile sale tehnice pentru un anumit model de masina. Ceea ce Creative Ones a si implementat. Produsele Norauto pot fi rezervate si online si apoi ridicate din magazin prin completarea unui formular online. Tot online, userii se pot inscrie si pentru a beneficia de cardul de fidelitate in baza carora acumuleaza puncte si pot face achizitii la preturi reduse. Pentru un magazin online, dovada sociala este importanta – in acest sens userii pot vedea care sunt cele mai vandute produse. Si pentru ca oricui ii plac promotiile, Norauto le actualizeaza pe site la doua saptamani si, in plus, le poti vizualiza si inscriindu-te la newsletter. Newsletterul este, de asemenea, creat de Creative Ones – design atragator, cu accent pe preturi. Norauto.ro este un site dinamicactualizat permanent, informatia este proaspata iar acest lucru este pus in evidenta si pe homepage prin bannerele care ruleaza anuntand oferte noi, servicii, promotii – toate acestea sustinand strategia comerciala a companiei. Norauto este preocupata sa isi cunoasca vizitatorii site-ului si sa le creeze o experienta memorabila. Fiecare traseu pe site al userilor este urmarit pas cu pas si constituie premisa modificarilor de design si functionalitati astfel incat in final userul sa ajunga rapid si intuitiv la informatia dorita. Site-ul norauto.ro este realiza dupa principii de design UX/UI pentru a imbunatati experienta utilizatorului, pentru a-l indruma cu ajutorul unor elemente grafice sau prin asezarea informatiilor in pagina cat mai strategic si intuitiv. 

Afacerea Norauto nu mai este activa in Romania, insa cat timp a fost aici pentru mai bine de ~7 ani, au lucrat exclusiv cu Creative Ones pe partea de promovare si administrare web site.

Un alt magazin online de anvelope si accesorii pe care il administram cu succes si pe care va invitam sa il vizitati este Stoykanvelope.ro

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp