meniu

IRIDEX GROUP SALUBRIZARE, companie membra a Grupului IRIDEX ce ofera servicii integrate de management al deseurilor pentru persoane fizice si pentru companii se afla in portofoliul de clienti Creative Ones.

IRIDEX GROUP SALUBRIZARE este o companie puternica ce are reprezentare la nivel national si care, prin serviciile sale, creste calitatea vietii in comunitatile care beneficiaza de serviciile sale, prin gestionare responsabila si sustenabila a deseurilor.

In felul acesta, IRIDEX GROUP SALUBRIZARE contribuie cu succes la conservarea resurselor pentru generatiile viitoare.
Compania se afla in contact permanent cu beneficiarii sai – clientii finali, respective persoane fizice si juridice, pentru care furnizeaza servicii complete de colectare si gestionare a deseurilor de toate tipurile.

Serviciile IRIDEX GROUP SALUBRIZARE se bazeaza pe o structura puternica: pe tehnologie avansata, personal specializat si pe fluxuri si proceduri de lucru riguros implementate.

In consecinta, este firesc ca o astfel de companie sa beneficieze de o prezenta de top in mediul digital si de instrumente digitale care sa o puna si mai bine in valoare si prin care sa ofere cu succes suport atat clientilor cat si angajatilor sai.

Incepand cu creare site – cartea de vizita a oricarei companii - care trebuie sa ilustreze o imagine corporate, sa ofere informatii relevante pentru publicul tinta, descrierea serviciilor si sa comunice valorile si cultura companiei - pana la implementare de instrumente digitale, creare aplicatie web based - care sa creasca eficienta si sa imbunatateasca gestionarea operatiunilor - compania trece printr-un proces transformational de digitalizare.

Tot acest proces de digitalizare ajuta de fapt la monitorizarea si optimizarea rutelor de colectare a deseurilor, la gestionarea activelor, comunicarea cu clientii, cu angajatii, traducandu-se in mai multa eficienta si optimizare a costurilor.

De ce tipuri de dezvoltari digitale are nevoie o companie de salubrizare,la modul general?

De exemplu, prin intermediul unor sisteme de gestionare a flotei, compania de salubrizare poate monitoriza vehiculele si echipamentele in timp real. Acest lucru ajuta la optimizarea rutelor de colectare, la economisirea de combustibil si la reducerea costurilor de intretinere.

Un software de planificare a rutelor ajuta la crearea si optimizarea rutelor de colectare a deseurilor, luand in considerare factori precum programarile clientilor, cantitatile de deseuri de colectat si traficul rutier pentru a minimiza timpul si costurile.

O aplicatie de management al serviciilor pentru clienti ajuta clientii sa raporteze probleme sau sa solicite servicii suplimentare.

Sistemul de management ale deseurilor ajuta la gestionarea si monitorizarea fluxului de deseuri, inclusiv evidenta colectarii, sortarea si reciclarea. Poate oferi rapoarte detaliate si analize pentru a ajuta la luarea deciziilor mai bune.

Sistemul de facturare si contabilitate gestioneaza facturile, platile si raportarea financiara.

Dezvoltare aplicatie custom pentru graficul de colectare a deseurilor de catre Iridex Group Salubrizare

Pentru Iridex Group Salubrizare, Creative Ones a dezvoltat o aplicatie custom care gestioneaza graficul de colectare a deseurilor.

Dashboard-ul aplicatiei gestioneaza si monitorizeaza eficient toate resursele si ofera o privire panoramica asupra performantei si a numarului acestora.

Aplicatia ofera informatii detaliate ce contribuie la eficienta operatiunilor.

Aplicatia ajuta la optimizarea distribuirii punctelor de lucru si eficientizeaza operatiunile.

Ajuta, de asemenea, la obtinerea unei imagini clare asupra acoperirii geografice - judetele relevante sunt integrate intuitiv, oferind o perspectiva clara asupra extinderii operatiunilor de lucru ale Iridex Group Salubrizare.

Fiecare locatie poate fi gestionata eficient, optimizand procesele si facilitand comunicarea intre diferitele puncte de lucru.

Prin intermediul aplicatiei pot fi acordate permisiuni personalizate pentru fiecare rol.

Administrarea facila a site-ului iridexsalubrizare.ro prin intermediul platformei CMS Statamic, dezvoltata de catre Creative Ones

Platforma CMS (Content Management System) Statamic, dezvoltata de catre echipa Creative Ones, permite crearea, editarea si gestionarea continutul site-ului web, mentinandu-l actualizat in permanenta, simplu, fara interventia unui programator.

Continutul siteului poate fi astfel gestionat intr-un mod elegant, usor si eficient.

Implementarea acestor instrumente digitale imbunatateste semnificativ eficienta operatiunilor, reduce costurile si creste satisfactia clientilor.

Este important ca tranzitia la digitalizare sa fie planificata si gestionata cu atentie pentru a asigura succesul implementarii.

Dezvoltarile digitale custom aduc beneficii semnificative in ceea ce priveste eficienta, flexibilitatea si competitivitatea companiilor care sunt clienti Creative Ones.

Dezvoltarea digitala custom presupune crearea de solutii software personalizate pentru a satisface nevoile specifice ale companiei, pentru a rezolva probleme sau a imbunatati procesele intr-un mod unic.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp