meniu
Creative Ones

Care sunt tendintele in mediul online in 2017?

Va continua tendinta internetului de a deveni mai rapid si mai accesibil dispozitivelor Non-PC, respectiv smartphone-uri, tablete și dispozitive IoT (internet of things). Iar in ceea ce priveste noutatea, isi va face din ce in ce mai mult simtita prezenta Realitatea alternativa deoarece deja a ajuns sa fie disponibila publicului larg prin intermediul jocului Pokémon Go si ne putem astepta sa apara si la noi in tara pionieri sau cel putin un interes spre magazine virtuale gen Amazon Go.

Cum vezi in 2017 piata realizarii magazinelor online?

Nu poate fi ignorat trendul accelerat din acest domeniu, anul 2016 ce tocmai a trecut, valoarea cumparaturilor online a depasit pragul de 1,8 miliarde euro, cu 30% mai mult fata de 2015, de aceea ne putem astepta ca si in 2017 sa se continue in acelasi ritm sau chiar sa depaseasca cresterea din 2016. Analizand aceste cifre tragem concluzii evidente, respectiv cresterea investitiilor in mentenanta si administrare dar si realizarea magazinelor online din ce in ce mai profesionale.

Crezi ca anumite domenii de activitate se vor remarca in online in mod special?

Se va remarca foarte probabil interesul spre domenii ce tin de Machine Learning, Inteligenta artificiala si Realitate Virtuala.

CRM-ul este un instrument pe care anul acesta intentionati sa il oferiti mai multor companii si de ce?

Da, este un instrument ce ne-a ajutat pe noi si pe partenerii nostri sa ne crestem rapid afacerea si ne ajuta sa o gestionam eficient, de aceea dorim sa il oferim ca produs pe piata, fiind foarte convins de beneficiile ce poate sa le aduca companiilor.

Cum a fost 2016 pentru Creative Ones si ce asteptari aveti de la 2017? (privind evolutia business-ului, echipa)

Modul in care lucram se schimba dramatic. Planuim sa ne marim echipa iar ca business, Creative Ones a facut un pas important spre produse si actiuni ce aduc venituri recurente in firma, iar pentru 2017 principalul obiectiv este acela de a creste aceste venituri, oferind servicii de calitate si un raspuns prompt catre clientii nostri.

 
#online branding | #creative ones | #creare magazin online | #firme programare web | #realizare crm |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp