meniu
Creative Ones

Site-ul https://your-consult.com/ este un site complex din punct de vedere al informatiei, realizat de catre echipa Creative Ones.

In era digitala, totul se rezolva online. Inclusiv serviciile de infiintare firma, contabilitate,salarizare si nu numai.

Site-ul pune la dispozitia utilizatorilor toate informatiile de care acestia au nevoie pentru a rezolva online aspecte ce tin de infiintarea firmei, contabilitate dar si traduceri specializate.

Esti un antreprenor la inceput de drum? Esti nerabdator sa iti incepi propria afacere?

Cand ai o idee grozava de afaceri incepi sa pui totul pe hartie, sa concepi un plan de afaceri:

  • cum si de unde incepi
  • cine pot fi clientii tai
  • cum va arata produsul sau serviciul tau
  • cum te vei promova
  • care sunt costurile, cum vei „scoate” profitul la care speri...
Acesta este doar inceputul.

Drumul antreprenoriatului este plin de provocari si iti dai incet, incet seama ca timpul tau devine tot mai scurt.

Dar, stai! Inca nu ti-ai infiintat firma ... Of, nu-i asa ca acum dintr-o data planul de afaceri pare floare la ureche? Cand te gandesti ca trebuie sa pregatesti toate documentele (care documente??), sa te duci (unde??) la Registrul Comertului, sa te intorci din drum ca nu ai avut tot ce trebuie, sa detii un sediu social (ce sediu, ca stai cu chirie, la bloc... proprietarul, vecinii, cum te descurci cu ei??) si cate si mai cate...

Vestea buna vine de la Your Consult

Nu, nu trebuie sa renunti la visul tau de a fi antreprenor.
Your Consult iti infiinteaza firma in cel mai scurt timp si nici macar nu trebuie sa te deplasezi. Totul este online.

Practic, Your Consult iti ia de pe cap toate problemele birocratice!

Your Consult detine cea mai complexa platforma de infiintari firme si totul se rezolva rapid, economisindu-ti timp, salvandu-ti bani si scutindu-te de mult stres.

Serviciile Your Consult sunt potrivite pentru bugetul oricarui antreprenor aflat la inceput de drum. Poti alege dintre cele 5 pachete de servicii - Bronze, Silver, Gold, Platinum si Diamond – pe cel care te avantajeaza cel mai bine ca servicii, nevoi si pret.

„Am firma, caut contabil .”

Dar, stai! Acum ai firma gata infiintata. Ai nevoie si de un contabil. De unde, cine? Tot de la Your Consult.

Your Consult iti ofera toate serviciile de care ai nevoie pentru firma ta.

Expertii contabili de la Your Consult se ocupa de intregul flux financiar al afacerii tale, evidenta contabila si sunt la curent cu toate modificarile legislative. In plus, iti ofera si servicii de salarizare pentru angajatii tai.
Totul este mai usor si mai eficient atunci cand lucrezi cu profesionisti.

„Afacerea mea incepe sa treaca granita. Am nevoie de traduceri specializate.”

Faptul ca afacerea ta incepe sa depaseasca granitele este un fapt imbucurator. Nu-ti face griji daca trebuie sa traduci o serie de documente, sa le legalizezi sau sa le apostilezi cumva, daca traducerile trebuie sa fie specializate pe un anumit domeniu.

Si nu-ti face griji nici legat de timp. Your Consult stie cel mai bine ca in cadrul unei firme lucrurile se intampla cu alta viteza si ca urgenta este cuvantul de ordine. De aceea, in regim de urgenta, traducerea poate fi livrata in aceeasi zi sau in maxim 24 de ore. Iar standardele de calitate sunt ireprosabile. Indiferent de domeniul de traducere – tehnic, medical, bancar, juridic, de business...). Traduceri in peste 35 de limbi.

Nu-ti faci griji nici legat de confidentialitate, un aspect foarte important cand vine vorba despre afaceri.

Confidentialitatea documentelor tale este respectata cu strictete de catre intreg personalul Your Consult!

Si stim ca lucrurile nu se opresc aici.

Intr-o firma pot aparea tot felul de modificari juridice, schimbari care reclama servicii ce depind de Registru Comertului si alte institutii ale statului.
Pot fi: schimbari de sediu, inchideri/deschideri puncte de lucru, modificarea obiectului de activitate a firmei, modificari ale actului constitutiv, schimbari de actionariat, administrator si tot felul de alte mentiuni ce se pot face la Registrul Comertului.

Pentru fiecare modificare, de cele mai multe ori ai nevoie de sfatul avizat al unui jurist sau avocat. De experienta acestor specialisti poti beneficia chiar in cadrul Your Consult.

Your Consult ofera servicii integrate de consultanta pentru companii, indiferent de cifra de afaceri, precum si pentru firme aflate la inceput de drum.

Infiintarea firmei, serviciile de consultanta financiara si fiscala, juridica si comerciala, toate acestea sunt puse la dispozitia clientilor Your Consult.

Astfel, odata ce iti infiintezi firma, cu ajutorul Your Consult poti beneficia de suportul specialistilor sai pe termen lung, pentru toate serviciile de care firma ta are nevoie in relatia cu autoritatile si pentru a respecta prevederile legale.

Asadar, acum este cu adevarat confortabil pentru ca astfel te poti concentra exclusiv pe cresterea afacerii tale.

Site-ul ofera utilizatorilor, in mod transparent, toata informatia de care acestia au nevoie in diversele etape ale dezvoltarii afacerii lor. Fiind o companie de consultanta, continutul site-ului este realizat in acord. Va invitam sa accesati site-ul Your Consult ori de cate ori aveti nevoie de informatii valoroase si consultanta profesionista in legatura cu infiintarea, functionarea corecta si legala a firmei dumneavoastra.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp