meniu
Creative Ones

Creative Ones este partener Google si oferim clientilor nostri servicii de promovare online prin intermediul Google Adwords.

Google Ads este unul dintre cele mai folosite servicii de promovare online ce poate fi abordat de catre orice tip de afacere.

Deruland o campanie PPC – pay per click - in online, prin intermediul Google Ads, ai oportunitatea de a-ti afisa site-ul in cadrul motorului de cautare si de a genera rezultate rapide.

Sa fii pe prima pagina Google este posibil cu o campanie setata corect, eficient, dupa cuvinte cheie relevante, construind mesaje de impact, monitorizand si optimizand.

Iar lucrurile acestea le poate face doar o agentie specializata cu portofoliu extins de campanii de promovare Google Ads.

O campanie de promovare Google Ads presupune si alocarea unui buget pentru cuvintele cheie si pentru administrarea campaniei propriu-zise de catre agentie, in speta Creative Ones.

Si pentru ca a venit vorba despre bugete, incepand cu 1 octombrie 2021 Google anunta va include o suprataxa pe facturile sau extrasele pentru anunturile achizitionate prin Google Ads si pentru destinatiile de plasare YouTube achizitionate pe baza de rezervare si difuzate in urmatoarele jurisdictii:

  • anunturile difuzate in Austria: o taxa DST de 5 % din Austria adaugata pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in Franta: un cost al operatiunii de reglementare de 2 % adaugat pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in India: un cost al operațiunii de reglementare de 2 % adaugat pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in Italia: un cost al operatiunii de reglementare de 2 % adaugat pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in Spania: un cost al operatiunii de reglementare de 2 % adaugat pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in Turcia: un cost al operatiunii de reglementare de 5 % adaugat pe factura sau extras;
  • anunturile difuzate in Regatul Unit: o taxa DST de 2 % din Regatul Unit adaugat pe factura sau extras.

Aceste suprataxe sunt adaugate pentru a acoperi o parte dintre costurile asociate respectarii legislatiei privind taxa pe serviciile digitale din aceste jurisdictii.

Astfel, ori de cate ori se difuzeaza un anunt platit in baza unei campanii de promovare Google Ads in anumite jurisdictii (tari), pe langa costurile de promovare pot fi percepute si costuri ale operatiunii de reglementare sau taxa DST care reprezinta taxa pentru desfasurarea de activitati comerciale in tara respectiva.

Mai multe detalii pot fi vizualizate aici: https://support.google.com/google- ads/answer/9750227

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp