meniu

Cand magazinul tau online vinde cateva zeci de produse zilnic si estimezi ca trendul va fi ascendent sau cand vrei sa pornesti in forta de la 0 si sa setezi totul croit pe nevoile specifice ale afacerii tale online, iti recomandam dezvoltarea unui magazin online custom.

In ultimii ani, afacerile bazate pe magazine online au cunoscut o dezvoltare fara precedent. Prin urmare, consumatorii au inceput sa faca mai riguros diferenta intre un magazin online si altul punand accentul pe aspecte precum:

 • Atractivitatea designului
 • Intuitivitate
 • Rapiditatea in incarcarea informatiilor
 • Stocuri actualizate
 • Calitatea imaginilor
 • Consistenta informatiilor

In general, aspecte care sa asigure incredere si siguranta, functionalitate optima.

De asemenea, clientii se asteapta la experiente personalizate inclusiv in mediul online. Iar acest lucru este posibil prin functionalitatile unui magazin online custom.

Atunci cand ai o afacere bazata pe un magazin online lipseste interactiunea directa cu clientul, care se produce in mediul offline, in magazinul fizic.

De exemplu, in cazul unui magazin online de fashion, o cabina de proba virtuala, recomandari personalizate de produse pot oglindi in online experienta din offline ceea ce duce la cresterea conversiilor. Iar toate aceste dezvoltari sunt posibile prin crearea unui magazin online custom.

Nu este de mirare ca tot mai multe magazine online au simtit nevoia sa se reinventeze, sa treaca la un nivel superior pentru a face fata mediului competitiv, pentru a-si pastra clientii si a castiga noi segmente de piata.

In plus, odata cu cresterea volumului vanzarilor au constatat ca au nevoie de mai multa automatizare a operatiunilor si un flux eficient al vanzarilor. Solutia imediata si castigatoare este crearea unui magazin online custom.

Ce castigi in mod direct:

Un site unic, croit dupa nevoile afacerii tale, complex, cu functionalitati care iti asigura dezvoltarea sustenabila a afacerii. Un site creat de la 0, doar pentru tine, care sa iti reprezinte cu succes afacerea in fata publicului tinta.

De-a lungul timpului, echipa Creative Ones a creat multe site-uri, atat Wordpress cat si custom: site-uri de prezentare, magazine online.

Diferenta este clara. Pana la un anumit punct al dezvoltarii in mediul online a unei afaceri, un magazin online creat in Worpress poate fi satisfacator. Daca bugetul alocat realizarii magazinului online este limitat iar afacerea nu este una de dimensiuni mari, Wordpress este solutia.

In schimb, daca preconizezi o cifra de afaceri in crestere, un volum din ce in ce mai mare al vanzarilor, alege sa dezvolti un magazin online custom chiar de la inceput sau fa un upgrade cat mai rapid in momentul in care vanzarile sunt in ascensiune.

Nu mai astepta! Vei scuti multa munca manuala, timpi pierduti, salarii taxe si impozite pentru persoane angajate sa faca sarcini ce pot fi usor automatizate.

Si, mai ales, vei pune o temelie solida la dezvoltarea afacerii tale.

Dar sa intram in detalii.

Ce avantaje ai cu ajutorul unui magazin custom?

 • Iti realizam magazinul online custom astfel incat sa fie cat mai bine optimizat din punct de vedere SEO si, in consecinta, pozitionat preferential in paginile motoarelor de cautare. Baza de date va fi optimizata doar pentru proiectul tau, unic, si nu pentru tot ce are nevoie sa incarce cu module suplimentare asa cum sunt create platformele open-source standardizate pentru a deservi multe cazuri
 • Beneficiind de un magazine online custom vom putea da curs ulterior cu usurinta modificarilor in cod sau modificarilor care tin de aspecte de design.
 • Un magazine online custom va respecta si va reda cu fidelitate identitatea vizuala a brandului tau
 • Viteza de incarcare este mult mai rapida decat in cazul unui site realizat in WordPress
 • Un magazin online dezvoltat la comanda faciliteaza integrarea cu alte platforme: integrarea cu aplicatii externe, de contabilitate, raportare, softuri de managementul afacerii, de managementul depozitului (acesta este cel mai important pentru un site mare cu un depozit mare), CRM etc.
 • Va fi realizat astfel incat sa fie full responsive (pentru telefon, tableta, PC) rezultand o experienta a utilizatorului cat mai placuta;
 • Va fi realizat astfel incat sa fie compatibil cu toate browserele.

De acum, poti dezvolta sustenabil afacerea ta in mediul online! Printr-un magazin online custom.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp