meniu

Pasionat sau profesionist? La Audioteca.ro gasesti cea mai mare varietate de produse si echipamente audio.

Audioteca – motor de cautare realizat de catre Creative Ones

Audioteca este diferit de orice site sau aplicatie pentru ca este in sine un veritabil motor de cautare, specializat, realizat de catre echipa Creative Ones.

Ce poti gasi pe Audioteca.ro?

De pe audioteca.ro poti cumpara instrumente muzicale, echipamente audio, albume audio, servicii audio-video, echipamente pentru studio sau de inregistrare, echipamente DJ, lumini si efecte, cabluri pentru orice tip de produs sau echipament audio-video.

Un motor specializat audio-video

Aplicatia pune in contact producatorii si vanzatorii direct cu publicul tinta, direct interesati de zona audio-video, fiind primul motor specializat pe aceasta nisa de instrumente si echipamente audio-video.

Cele mai bune oferte

Audioteca este astfel un agregator online care pune la dispozitia cumparatorilor cele mai bune oferte din zona audio-video, intr-un singur loc.

Produsele dorite sunt usor de vizualizat prin aplicarea criteriilor de filtrare: Filtre standard precum disponibilitate, pret, producator dar si filtre dupa detalii tehnice specific fiecarei clase de produse.

Produsele beneficiaza de descriere de baza si detalii legate de disponibilitatea in stoc directionand totodata catre site-ul propriu-zis al producatorului/vanzatorului catre magazinul online de unde pot fi achizitionate efectiv.

Si pentru ca se comporta similar cu un motor de cautare, pe Audioteca.ro este disponibila si o bara de cautare unde utilizatorii pot indica un cuvant cheie pentru care Audioteca va afisa imediat rezultatele relevante.

Vanzari prin intermediul Audioteca.ro

Insa aspectele complexe se intampla in Admin. Pentru ca acolo este zona de business, zona in care partenerii Audioteca isi incarca produsele, isi definesc prezenta in acest motor de cautare.

Prezenta pe Audioteca este gratuita iar platforma faciliteaza inscrierea magazinelor de specialitate pentru a se conecta direct cu publicul tinta.

Cum iti poti lista produsele pe Audioteca.ro si deveni Partener?

Pentru a te inscrie ca Partener, respectiv pentru a-ti inscrie magazinul in aceasta platforma trebuie urmati cativa pasi simpli:

  • Accesezi sectiunea Adauga Magazin
  • Dai “click” pe Adauga Magazin 
  • Completezi formularul de inregistrare  
  • Audioteca analizeaza si verifica informatiile transmise

Daca magazinul online pe care il detii se potriveste cu profilul Audioteca, respectiv comercializeaza instrumente muzicale si echipamente audio-video, devii Partener Audioteca cu acces in Platforma, in Admin.

Audioteca.ro – un canal de distributie pentru produsele tale audio-video

In aceasta Zona vei incepe sa iti construiesti astfel un nou canal de distributie, prin intermediul Audioteca, adica iti listezi produsele.

Listarea este simpla, cu ajutorul unui Feed XML conform unor anumite specificatii ethnice, pe care il incarci din contul tau de administrare.

Audioteca sorteaza produsele incarcate și le va lista pe site exact in categoriile de produse in care se potrivesc.
Iar daca pe propriul site iti instalezi pixelul Audioteca ai acces si la sectiunea Statistici pentru a monitoriza achizitiile produselor tale prin intermediul Audioteca.

Cum se monetizeaza?

Este cat se poate de onest. Vei plati doar atunci cand prin intermediul Auditeca.ro un potential client ajunge pe site-ul magazinului tau online, prin metoda prin modelul cost-per-click (CPC) din trafic Audioteca trimis catre magazinul tau online și cost-per-action (CPA) per tranzactie finalizata pe magazinul online prin intermediul Audioteca.ro

Audioteca.ro iti ofera totodata posibilitatea de a-ti pozitiona produsele la care ai cel mai mare profit in mod preferential, crescand sansele ca utilizatorii sa le aleaga.

Cu alte cuvinte afacerile care comercializeaza instrumente si echipamente audio-video sunt direct avantajate prin parteneriatul cu platforma Audioteca:

  • Castiga un canal nou de promovare si distributie
  • Atrag noi segmente de piata
  • Platesc doar pentru rezultate
  • Brand awareness
  • Monitorizeaza performanta si pot ajusta listarea de produse
  • Castiga si mai multa credibilitate asociindu-si brandul cu un agregator.

De ce utilizatorii care cauta produse audio-video ar apela la Audioteca.ro?

Ca motor de cautare scopul Audioteca este de a structura un volum mare de produse si a oferi exact informatia de care utilizatorii au nevoie. In spatele Audioteca este o baza mare de date, de informatii relevante.

Este mai simplu, astfel, si mai usor.

In plus, fiind totul centralizat si dedicat unui anumit domeniu cum este cel al instrumentelor si echipamentelor audio-video, este mult mai simplu sa accesezi ceea ce doresti si sa compari usor astfel incat sa iei cea mai potrivita decizie pentru nevoile tale, ca utilizator de produse si servicii audio-video.

De asemenea, odata ce te afli pe domeniul audio video cautand un singur produs poti fi inspirat si de alte produse audio-video la care nici nu te gandeai si care iti pot fi de un real folos.

Prin intermediul Audioteca esti in contact cu furnizori verificati si ai astfel garantia seriozitatii.

O zona aparte in site este cea de Servicii audio si video Practic, utilizatorii pot gasi prin intermediul acestei sectiuni furnizori de inchiriere echipamente sau studiouri, cursuri care au legatura cu domeniul audio-video, reparatii, servicii de productie audio- video.
Asadar, cu aceasta zona Audioteca asigura o abordare integrata a domeniului audio-video ceea ce este de mare ajutor publicului interesat.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp