meniu
Creative Ones

Creative Ones activeaza de 11 ani pe piata serviciilor IT, acoperind o gama larga de servicii online.

Sub sloganul „We create online beauty” compania se implica activ in dezvoltarea de aplicatii si web site-uri ce ofera beneficiarilor directi experiente placute in mediul online si care genereaza relatii de succes pentru partenerii sai.

Componenta educationala se regaseste in activitatea companiei, Creative Ones sustinand activ inca de la infiintare cursuri dezvoltare in domeniul calculatoarelor sprijinind atat colegii noi din cadrul companiei (inclusiv in intership), cat si cursuri specializate (ex: IOS Swift).
Mai multe detalii disponibile pe site-ul companiei: https://www.creative-ones.com/cursuri-dezvoltare-ios-Swift

De-a lungul timpului, Creative Ones a promovat instruirea in domeniul calculatoarelor ca generand multiple beneficii, nu doar ajutand tinerii talentati sa activeze in domeniul digital sau ajutand la reconversia profesionala, ci si prin faptul ca tehnologia digitala are un impact puternic asupra comunitatii si a mediului implicit.

Credem cu tarie ca tehnologia informatiei poate face lumea in care traim mai buna si poate crea resurse si instrumente nu doar prietenoase cu mediul ci si cu impact pozitiv in protejarea acestuia.

Doar cu titlu de exemplu, cateva dintre aplicatiile pe care Creative Ones le-a dezvoltat se inscriu pe aceasta directie:

Creative CRM – aplicatie ce sustine activitatatea remote a angajatilor.
Persoanele instruite in domeniul IT pot lucra cu succes exclusiv remote iar practica demonstreaza succesul acestei modalitati de lucru. Lucrand de la distanta, se reduce transportul auto, poluant.

Aplicatii de car sharing – cu scopul de a reduce prezenta masinilor in trafic, prin mobilitatea partajata - partajarea unui vehicul de catre mai multe persoane.

Soft recuperare creante – aplicatie ce automatizeaza comunicarea in procesul recuperarii creantelor, eliminand formularele tipizate, consumul excesiv de hartie.

Aplicatiile sunt esentiale pentru progres, pentru o mai buna conectivitate intre oameni si/sau afaceri.

Instruind personal calificat in programare/dezvoltarea de aplicatii contribuim la dezvoltarea unor instrumente de lucru, de monitorizare, de eficientizare extrem de utile pentru protejarea mediului, pentru conservarea bio-diversitatii.

Apreciem ca instruirea personalului calificat in domeniul IT – activitatea in care Creative Ones se implica in mod activ – aduce multiple beneficii mediului, dupa cum urmeaza:

  • Ne permite sa lucram de la distanta, dupa cum am mentionat si anterior, ceea ce reduce poluarea aerului in orase, reducand a consumului de combustibil.
  • Instuirea in domeniul tehnologiei ne permite, de asemenea, sa lucram mai inteligent, sa analizam datele mai eficient, sa eficientizam procese de lucru, sa identificam mai rapid problemele si sa imbunatatim fluxurile de productie, reducand deseurile.
  • Sustinem utilizarea calculatoarelor de inalta performanta deoarece reduc emisiile de gaze cu efect de sera si genereaza energie mai curata si mai ieftina.
  • Tehnologia informatiei ajuta la o mai buna intelegere a schimbarilor climatice. Modelele computerizate pot prezice cu exactitate viitorul mediului. Pentru a realiza acest lucru, un volum urias de date trebuie identificat, asimilat și trebuie facute corelatii si deductii logice iar tehnologia informatiei faciliteaza acest lucru.

Programatorii sunt cei care ajuta prin dezvoltarea de instrumente care pot gestiona seturile masive de date.

  • Informatica le permite cercetatorilor si oamenilor de stiinta sa utilizeze date la scara larga si sa investigheze si sa analizeze probleme precum contaminarea apelor, avand deci un impact pozitiv asupra mediului.
  • Tehnologia informatiei poate prezice inclusiv comportamentului uman, pentru prevenirea crimelor. Informatica poate fi folosita pentru a dezvolta instrumente ce salveaza vieti.

Programarea, ca disciplina in cadrul tehologiei informatiei este extrem de importanta pentru viitorul societatii noastre in ansamblu.
Absolventii cursurilor de programare pot contribui la acest viitor prin automatizarea proceselor, colectarea datelor, analiza informatiilor si inplementarea acestora.

  • Tehnologia informatiei conecteaza oamenii si ofera suportul pentru stabilirea de legaturi sociale mai rapide si care pot avea impact in schimbarea comportamentelor fata de mediu. Sunt multe initiative legate de protejarea mediului care au capatat amploare la nivel global tocmai prin faptul ca tehnologia informatiei a ajutat la o mai buna si rapida conectivitate intre oameni.

In calitate de companie activa in mediul de business, suntem constienti totodata de impactul pe care il avem ca firma si ca indivizi asupra comunitatii iar responsabilitatea sociala face parte din ADN-ul afacerii noastre. Mediul este cel care ne sustine sanatos ecosistemul in care existam ca indivizi, ca afacere si il ajuta sa creasca.

Zi de zi, prin activitatile noastre de pregatire in domeniul tehnologiei informatiei, instruind in scopul dezvoltarii abilitatilor de calcul si gandire critica prin informatica si folosirea noilor tehnologii, contribuim la binele comunitatii in care traim si implicit la potejarea mediului.

Schimbarile climatice reprezinta cea mai mare provocare a planetei. Criza este reala si este nevoie de solutii rapide si accesibile.

Suntem convinsi ca pregatind la un nivel avansat tot mai multe persoane in domeniul tehnologiei informatice, dezvoltand noi generatii de programatori talentati, contribuim la accelerarea rezolvarii problemelor de mediu.

Traim intr-o era eminamente digitala si avem o capacitate mai avansata ca niciodata de a genera solutii si a avea speranta pentru un mediu mai sigur, mai protejat.

Valorificarea cantitatilor masive de date, algoritmii de invatare pot permite predictii mai precise legate de impactul asupra mediului al diverselor activitati.

Romania este țara care furnizeaza cei mai mulți specialisti IT la nivel european si, cu toate acestea, un studiu realizat in 2019 de catre agentia de recrutare Brainspotting evidentiaza ca la nivel national avem un deficit anual de peste 15.400 de specialisti IT.

Este nevoie, asadar, de activitate sustinuta de pregatire in domeniu atat de catre facultatile de profil cat si prin activitatile mediului privat.

Mediul academic nu furnizeaza un numar suficient de absolventi IT: cele 5 universitati politehnice, 59 de universitati de stat şi 174 de universitati private cu specializari tehnice ofera anual aproximativ 9.500 de absolventi, versus cei peste 15.000 de specialisti, de care avem nevoie.

Creative ONES sustine instruirea in domeniul tehnologiei in vederea dezvoltarii unui personal calificat, descoperirii talentelor in scopul unui impact pozitiv asupra comunitatii si a mediului.

Activitate social media - Facebook Creative Ones - dedicata protejarii mediului

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp