meniu


Unele lucruri se schimba in bine. Mai putina birocratie, mai putine drumuri si cozi... Acum, si inscrierea copiilor la gradinita poate fi facuta online.

De ce sa „rapesti” parintilor din timpul pe care l-ar putea petrece cu cei mici?

De ce angajatii gradinitei tale sa manipuleze hartii, formulare de inscriere si sa intre in contact cu multi parinti, tocmai in vremurile acestea?

Implementeaza in cadrul gradinitei tale aplicatia CREATIVE ENROL! Pune la dispozitia parintilor si educatorilor un instrument usor de folosit si eficient.

Aplicatia CREATIVE ENROL ajuta atat parintii cat si personalul gradinitei sa economiseasca timp, automatizand intregul proces de inscriere a copiilor la gradinita.

VESTEA CU ADEVARAT BUNA este ca poti beneficia GRATUIT de aceasta aplicatie!

CREATIVE ONES sustine invatamantul romanesc si pune GRATUIT la dispozitia gradinitelor aplicatia CREATIVE ENROL.De ce gradinitele au implementat deja CREATIVE ENROL?

CREATIVE ENROL este usor de folosit de catre parinti.

  • Este nevoie doar de o conexiune la internet.

CREATIVE ENROL pune la dispozitia parintilor toate informatiile necesare legate de inscriere.

  • Parinti pot vizualiza formularele ce trebuie completate si pot incarca in aplicatie copii ale documentelor de inscriere.

CREATIVE ENROL asigura transparenta.

  • Parintii pot vizualiza numarul de locuri disponibile in cadrul gradinitei.

CREATIVE ENROL te ajuta sa centralizezi mai usor toata documentatia de inscriere a copiilor la gradinita.

  • Gradinita primeste online toate documentele si le stocheaza usor si sigur.

CREATIVE ENROL iti asigura o perceptie pozitiva in randul parintilor.

  • Si gradinita ta poate fi... digitalizata. Parintii apreciaza procedurile automatizate care ii scutesc de drumuri si cozi.


Ce spun parintii si directorii de gradinita care deja au folosit aplicatia CREATIVE ENROL?

„La primul copil m-am dus de doua ori la gradinita ca sa reusesc pana la urma sa il inscriu. A trebuit sa ma invoiesc de la serviciu cateva ore bune. Ori nu aveam toate documentele necesare, ori erau prea multi parinti care doreau sa isi inscrie copiii iar eu nu puteam sa astept mult timp la rand. La cel de-al doilea copil a fost mult mai simplu. Am rezolvat totul intr-o zi de weekend, din fata laptopului, acasa.”

Anca Ion, parinte


„Perioada de inscriere la gradinita era una dintre cele mai incarcate. Parintii ajungeau la gradinita grabiti, doreau ca totul sa se termine rapid. Ne aglomeram cu dosare... Aplicatia CREATIVE ENROL ne-a ajutat imens. Am automatizat intreaga procedura de inscriere si am simplificat-o astfel foarte mult. Ne pasa de parinti si dorim sa le salvam timp si ne pasa de angajatii nostri.”

Raluca Tucan, director gradinita

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp