meniu

Sustinem atrenprenorii romani, de aceea, noi la Creative Ones am creat programul de consultanta in procesul de creare site web. Asadar daca si tu cauti o echipa de programatori care sa te informeze in privinta celor mai noi trenduri de vanzare online, din perspectiva crearii acestuia, vino si obtine o intalnire cu noi!

Consultanta in procesul de creare site web

creare site web
Daca nu stii de unde sa incepi, nu iti fa griji, cu totii am fost acolo. Fa-ti ordine in ganduri si pune pe foaie cele mai importante aspecte pe care doresti ca business-ul tau sa le intreprinda. Alege modalitati de tranzactionare sau de contact, modalitati de comunicare cu clientul tau si cel mai important: alege motivul pentru care tu te diferentiezi de concurenta. Acest motiv iti va aduce vanzarile. Programeaza o intalnire cu noi! Vom discuta despre brief-ul tau si vom pune bazele procesului de creare site webspecial optimizat. Vom povesti despre business-ul tau si vom stabili puncte importante precum: cui se adreseaza acesta, care este targetul prezent dar si in urmatorul an, care este scopul si domeniul de activitate al acestuia. Dupa stabilirea punctelor importante, vom trece la crearea planului efectiv de creare site de prezentare sau magazin online, in functie de activitatea business-ului tau.

Stabilim impreuna procesul de creare site web

creare site web
Vom stabili cele mai importante functionalitati pe care business-ul tau le va aduce in cadrul website-ului tau, astfel vom crea o identitate de brand in care publicul tau tinta se va regasi. Stabilim platforma de functionare a website-ului tau, in functie de specificul activitatii acestuia. Poti alege intre creare site Wordpress, opencart sau cu platforma de administrare personalizata. Alegem identitate cromatica definitorie si vom apela la psihologia consumatorului pentru a reflecta eficient serviciile business-ului tau. Tematica website-ului poate fi personalizata sau cu o tema achizitionata. Noi iti recomandam tematica personalizata deoarece vei obtine accesul full catre orice implementare. Iar daca iti doresti ca publicul tau tinta sa afle rapid despre tine tematica personalizata te va ajuta sa comunici eficient cu motorul de cautare Google. Implementeaza campanii de promovare online rapide si eficiente datorita unei tematici personalizate.

Informatii necesare pentru creare site web

Sa presupunem ca ai stabilit domeniul si procesul de activitate al business-ului tau, insa te afli in situatia in care nu stii ce tip de platforma de control sa alegi. Iata cele mai importante aspect pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand doresti sa alegi platforma de lucru pentru website-ul tau.

Creare site Wordpress

Wordpress reprezinta solutia ideala pentru crearea unui website de prezentare. Datorita usurintei cu care poti implementa diverse module dar si flexibilitatii platformei de lucru, Wordpress reprezinta solutia ideala pentru orice incepator intr-ale online-ului. Lansat in 27 Mai 2003, de catre Matt Mullenweg and Mike Little, Wordpress a existat sub denumirea initiala de b2/cafelog. Pentru o functionalitate de 100%, Wordpress necesita instalarea unui web server, parte a unui serviciu de website hosting. Cu o utilizare de peste 27.5% din peste 10.000.000 de website-uri din lume, Wordpress detine un procent ridicat de utilizare. Raportat ca fiind cea mai populara platforma de management a unui website, Wordpress se tine tare pe pozitii in acest top. Interesant despre debutul platformei Wordpress este faptul ca fiecare versiune, incepand cu 1.0 a reprezentat denumirea a cate unui musician de jazz extra-cunoscut. De aceea, printre denumirea update-ului versiunii Wordpress s-au regasit nume mari precum: Davis, Mingus, Duke, Tyner, Baker, Sonny, Smith, Pepper, Vaughan, Evans si multi altii. Anul acesta pe data de 14 Noiembrie 2017 se va lansa urmatorul update Wordpress ce va lua denumirea de TBA.

Despre Wordpress

Ideal pentru creare site de prezentare sau website informativ pentru promovarea unor servicii, Wordpress poate fi solutia ideala pentru business-ul tau. Din punctul de vedere al serviciilor de optimizare SEO, Wordpress va fi intotdeauna la indemana tuturor celor care isi doresc optimizari full SEO-friendly. Astfel lansarea campaniilor de optimizare SEO pe platforma Wordpress va fi eficientizata datorita usurintei implementarilor ce pot fi aduse acestei platforme de lucru. Sistemul de securitate al informatiilor tale existente in Website este puternic imbunatatit in urma ultimelor update-uri ale platformei. Creaza, implementeaza, editeaza si insereaza orice modul: video, audio, caseta+text pe care ti le doresti, deoarece in procesul de creare site Wordpress, orice este posibil.

Creare site Opencart

Daca ceea ce iti doresti este serviciul de creare magazin online, atunci platforma Opencart este cea care iti va fi de real ajutor. Alege creare site web utilizand Opencart daca iti doresti ca publicul tau sa achizitioneze produse din cadrul magazinului tau online, deoarece Opencart iti va pune la dispozitie cele mai eficiente module de implementare.

Despre Opencart

Cu origini inca din anul 1998 conceput de catre Christopher G. Mann pentru Walnut Creek CDROM, Opencart exista si in zilele noastre. Lansat pentru public dupa anii 1999 cu optimizari in anii 2000, Opencart beneficiaza de implementari din ce in ce mai mari. Ultima versiune 2.2.0.0 lansata in Martie anul 2016 a adus imbunatatiri majore.

Avantaje creare site Opencart

Cu Opencart poti implementa orice tip de module iti doresti pentru a pune bazele unui magazin online perfect optimizat pentru userii tai. Eficient chiar si daca ai mai multe magazine online, cu Opencart poti administra dintr-un singur panou intreaga retea de magazine. Poti actualiza stocuri pentru fiecare produs al fiecarui magazin, poti adauga schimb valutar automat pentru orice regiune a globului si ai posibilitatea de a implementa orice limba. Opencart ofera flexibilitate si in cazul metodelor de plata a produselor tale, asadar utilizatorii website-ului tau pot beneficia de diferite modalitati de a achita atat online, PayPal sau chiar ramburs la ridicarea coletului. De asemenea, datorita modulelor eficiente Opencart, ai posibilitatea de a realiza rapoarte de vanzari cu un sistem diversificat de filtrare al informatiilor dorite. Renumit pentru flexibilitatea si usurinta de implementare, Opencart ofera posibilitatea de optimizare SEO on-page exceptionala. Afla mai multe despre optimizarea SEO on-page in cele ce urmeaza.

Am obtinut serviciul de creare site web – ce urmeaza?

Orice serviciu de creare website include in planul sau final si o activitate de promovare online. Iti doresti ca utilizatorii sa afla despre existenta website-ului tau? Raspunsul este Da pentru orice antreprenor ce isi doreste vanzari. Activitatile de promovare ale unui website implica planuri de optimizare SEO si creare campanii Google Adwords.

Creare campanii Adwords

creare site web
Ce sunt campaniile Google Adwords? Campaniile Google Adwords reprezinta cu succes un tool de promovare al oricarui marketer online. Un specialist in creatie campanii adwords va implementa un proces de promovare al website-ului vizat prin prisma unor cuvinte cheie. Ce sunt cuvintele-cheie si care este importanta lor? Procesul de creare si implementare cuvinte-cheie de promovare reprezinta in prima faza un research privind activitatea de baza a business-ului tau. Cuvintele cheie sunt acele expresii sau fraze pe care publicul tinta le utilizeaza pentru a gasi un rezultate in motorul de cautare Google. Procesul de selectie al acestor cuvinte cheie presupune selectarea celor mai utilizate sintagme pe care publicul tinta il utilieaza si alegerea celor cu cel mai mare potential de conversie. Un aspect important il reprezinta concurenta existenta in cadrul cautarilor pe acele cuvinte cheie. Concurenta are capacitatea de a detrona rezultatele in cadrul cautarilor Google. Conversia reprezinta un procent calculat astfel: numarul de actiuni pe care ti le doresti impartit la numarul total de vizitatori x 100. Conversia poate fi calculata indiferent de activitatea pe care doresti procentual: vizite pe pagini in urma unui funnel creat, click pe un buton etc. Un funnel reprezinta evidenta asupra unui traseu pe care doresti sa il parcurga vizitatorii unui website. Spre exemplu: in cadrul motorului de cautare, in urma unor cuvinte cheie alese, Google a indexat din cadrul website-ului tau o pagina de CATEGORIE in cadrul careia se afla un articol. Scopul tau era ca linkul catre articol sa fie cel indexat, fapt care sa duca direct la o vizita din Google catre acesta. Doresti sa afli daca oamenii continua activitatea de a citi articolul tau si daca acestia apasa pe Citeste mai mult. Vei afla asta creand un funnel de la pagina indexata de Google catre articolul tau. Campaniile Adwords te vor ajuta sa ajungi pe prima pagina a cautarilor utilizatorilor tai, inca de la inceputul acestora. Acestea se efectueaza in urma selectarii cuvintelor cheie dorite si dureaza in baza unui buget prestabilit. Procesul de selectie al paginilor care vor aparea in rezultate se va efectua in functie de bugetul selectat/zi dar si in baza unor licitatii asupra cuvintelor cheie alese. Avantajul campaniilor Adwords il constituie prezenta pe prima pagina in cadrul rezultatelor Google. Dezavantajul este faptul ca o data epuizat bugetul alocat, traficul asupra website-ului tau se va opri.

Optimizare SEO

optimizare seo
Optimizarile SEO se impart in doua mari categorii: - SEO ON-PAGE - SEO OFF-PAGE
SEO on-page reprezinta totalitatea activitatilor implementate in website, cu scopul de a promova website-ul si de a aduce trafic in cadrul acestuia. SEO off-page reprezinta totalitatea activitatilor existente inafara site-ului, cu scopul de a aduce trafic asupra aceluiasi website. Fiecare dintre cele doua activitati presupun o serie de activitati minutioase, care au ca scop promovarea si cresterea volumului de trafic asupra website-ului. Cresterea notorietatii sau al procentului de conversii se realizeaza efectuand aceste tipuri de campanii.

Aleg serviciul de creare site web | Creative Ones

creare site opencart
 

Beneficiaza de experienta noastra, programeaza din timp o intalnire cu noi si hai sa discutam despre business-ul tau!

 
#creare site | #creare site opencart | #creare site web | #creare site wordpress | #creative ones |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere