meniu

Va prezentam VUPS, cea mai noua aplicatie dezvoltata de catre echipa Creative Ones!
VUPS este unica platforma de promovare a anunturilor de vanzare in format exclusiv video!

Creative Ones are deja experienta in dezvoltarea de aplicatii mobile Android, IOS nativ si web based, personalizate. Realizam aplicatii mobile pentru orice tip de afacere.

Este demonstrat deja ca prin intermediul unei aplicatii ajungi mai usor la publicul tinta si, mai ales, il loializezi oferindu-i o experienta de calitate si placuta.

De modul in care aplicatia este proiectata si apoi dezvoltata depinde succesul acesteia. Pastram in minte functionalitati intuitive, relevante si constructia unei aplicatii cat mai suple, cu cat mai putini pasi de parcurs pana la atingerea obiectivelor de navigare ale userului.

Creative Ones a proiectat si dezvoltat VUPS atat ca aplicatie web based cat si mobile.

Continutul VUPS este exclusiv in format video, ceea ce asigura dinamism si reda cu mai multa fidelitate produsele vandute. Aplicatia beneficiaza de management pe server dedicat ceea ce ii asigura un trafic intens – capacitate mare de stocare - fara a intampina probleme si mai multa securizare.

Aceasta facilitate de management al serverului reprezinta o solutie completa, avansata, incluzand atat partea de hardware in data center specializat, licente dar si suport si expertiza pe aspecte de optimizare.
Serviciile de gazduire pe server oferite de catre Creative Ones se adapteaza fiecarui tip de afacere.

Realizarea aplicatiei a inceput cu partea de proiectare pe care noi o consideram esentiala pentru o dezvoltare ulterioara de succes. Este etapa in care construim scheme logice, descrieri, template-uri ce vor pune bazele urmatoarei etape – cea de dezvoltare propriu-zisa a aplicatiei, a functionalitatilor acesteia si livrarea in conditii optime de calitate.
Puteti viziona aici un un exemplu de Proiectare a unei aplicatii dezvoltate la comanda

  • Aplicatia beneficiaza de un sistem avansat de filtrare pentru cele 18 categorii principale cu sub-categoriile aferente si sistem de cautare intuitiva.
  • Adminul poate manageria userii iar userii isi pot manageria cu usurinta profilul creat pe VUPS.
  • Userul poate publica anuntul video cu sau fara cont, crearea de cont oferindu-i insa beneficii suplimentare.
  • Aplicatia contine si un sistem de notificare prin email a utilizatorului.
  • Sistemul de rating si reviews, likes, comentarii – faciliteaza interactiunea intre useri si contribuie la cresterea nivelului de interactiune si de incredere.
  • Aplicatia incorporeaza si un modul de plata securizata – anunturile video pot fi promovate conform unui plan tarifar.

Aplicatia VUPS beneficiaza si de promovare online realizata de catre echipa Creative Ones, atat prin intermediul retelelor sociale cat si utilizand Google Ads.

Va invitam sa accesati www.vups.ro si sa descarcati aplicatia VUPS din Magazin Play pentru a va bucura de o experienta complet noua de publicarea a anunturilor de vanzare.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp