more
Creative Ones
(Română)
AMNA ne lasa „fara aer” de fiecare data...

Mai este cineva care sa nu fi auzit de AMNA? Sau mai bine spus, care sa nu fi auzit-o pe AMNA cantand?

Piese precum „Arme” - in colaborare cu What's Up și „Fara aer” feat Adda dar si piese in colaborare cu artisti internationali sunt difuzate constant de catre canalele muzicale. AMNA a cucerit de mult topurile muzicale.

Cantareata AMNA s-a lansat cu piesa „Tell me why” ce a ajuns rapid in topurile nationale si internationale. Piesa a devenit hit in scurt timp de la lansare in tari precum Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Romania si Albania.

Si pentru ca orice artist trebuie sa beneficieze de o expunere online care sa ii sustina ascensiunea, suntem mandri ca echipa Creative Ones a fost aleasa de catre AMNA pentru realizarea site-ului sau web. Amna.ro este un site la care am lucrat impreuna cu artista drept pentru care intre noi s-a sudat o prietenie trainica. Pe langa timbrul vocii remarcabil, AMNA este o persoana calda, care te castiga imediat.

Site-ul beneficiaza de design personalizat, urmarind sa puna in evidenta artista si serviciile ei muzicale pentru evenimente speciale – evenimentel de familie, evenimente corporate.

Amna este o artista completa ce performeaza live cu succes atat piese proprii cat si piese evergreen internationale. De cele mai multe ori atunci cand este vorba despre un eveniment la care oamenii trebuie sa se destinda, muzica este foarte importanta. A asigura evenimentului sonorizarea adecvata, artistii, dansatorii, un play list in ton cu evenimentul si pe gustul invitatilor devine adesea greu de realizat. AMNA si echipa sunt prezenti de ani buni la evenimente de familie si evenimente corporate asigurand cu succes „coloana sonora”. Sunt profesionisti, dispun de toata echipamentele necesare iar acest lucru este vizibil si in materialele video pe care le-am inclus in site-ul artistei.

Amna.ro este un site despre muzica, despre sunet si este firesc sa contina elemente video si foto cat mai ilustrative pentru activitatea artistei. Am urmarit sa realizam un site cu informatie completa: despre AMNA, despre activitatea ei, dar si despre evenimentele speciale din viata ei, pentru ca AMNA are multi fani care vor sa stie ce mai este nou legat de artista lor preferata.
Si pentru ca accentul este pus pe elementele foto si video, site-ului a fost organizat astfel incat informatia sa fie coerenta, relevanta si usor de accesat.

Pentru evenimente memorabile si explozie de energie alegeti AMNA! Show-urile artistei va vor transforma un eveniment obisnuit intr-unul extraordinar.

Our clients


Our skills


What are you looking for?

We are here for you

GO Send Request
Whatsapp Whatsapp