meniu
Creative Ones

Realizarea unui logo personalizat, adaptat specificului brand-ului tau este primul pas catre crearea identitatii business-ului in mediul online cat si offline. Iata tot ce trebuie sa stii daca iti doresti sa detii autoritatea in nisa ta de lucru!

Realizare logo personalizat

Fie ca iti doresti branding sau rebranding, in actiunea de realizare / restilizare logo exista anumite aspecte de care trebuie sa tii cont. Pentru a obtine autoritate si notorietate crescuta catre publicul tinta targetat este necesar ca afacerea ta sa fie usor de recunoscut si retinut.

Ce presupune actiunea de branding a unui business? – Realizare logo

Atunci cand afacerea este in curs de formare, iar situatia administrativa a inceput sa capete contur, este necesar sa te concentrezi pe crearea unei imagini de business. Imaginea de business a afacerii tale online se reflecta in aspectul definit al website-ului tau, in concordanta cu logo-ul creat. In procesul de realizare a unui logo, pentru stabilirea unui brief, trebuie sa raspunzi la urmatoarele intrebari, ce te vor ajuta sa faci alegerea corecta: 1. Care este obiectul afacerii mele, ce servicii / produse imi propun sa ofer? 2. Care este viziunea mea asupra afacerii mele, respectiv care sunt avantajele pe care le ofer publicului meu tinta, in detrimentul concurentei? 3. Care este noutatea, elementul cheie, ce defineste afacerea mea si reprezinta carligul ce imi va genera profit? 4. Care este publicul tinta al afacerii mele, pe termen scurt si lung? 5. Care este cromatica ce poate fi adaptata imaginii business-ului meu, pe care o consider reprezentativa domeniului de business selectat? 6. Ce imagini de brand ma atrag si care sunt cele pe care doresc sa le evit pentru ca imi displac? Urmareste si raspunde cu atentie la intrebarile de mai sus si vei genera automat un brief ce poate fi utilizat in procesul de realizare a unui logo adaptat.

Realizare logo personalizat – Actiunea de branding

Se spune ca o imagine poate face cat o mie de cuvinte, de aceea iti propunem sa alegi 5 avantaje si caracteristici reprezentative afacerii tale, ce diferentiaza afacerea ta de cea concurenta. Orice business are o poveste de spus, de aceea in spatele unei imagini reprezentative tip logo, se ascund o serie de semnificatii ce adauga unicitate afacerii tale. La Creative Ones ne ocupam de realizarea logo-ului adaptat afacerii tale, bazat pe un brief temeinic structurat. In procesul de realizare a propriului nostru logo, am tinut cont de formele naturii inconjuratoare, creand astfel autenticitatea unei imagini de brand bazat pe forme inspirate din natura inconjuratoare.
realizare logo

Crearea logo-ului adaptat afacerii tale

Indiferent de domeniului business-ului tau, procesul pentru creare logo la Creative Ones este simplificat si usor de adaptat. Cu o experienta de peste 5 ani in domeniu, departamentul de design grafic de la Creative Ones detine toate tool-urile necesare pentru optimizarea grafica eficienta si formatarea logo-ului conform specificatiilor si necesitatilor tale. Avand o calitate superioara si optiuni diverse pentru alegerea variantei finale de logo, vei detine controlul asupra intregului proces de creatie, pentru ca produsul finit sa fie in perfecta concordanta cu ceea ce ti-ai imaginat. Existent in format vectorial, varianta finala a logo-ului tau poate fi usor adaptata cartilor de vizita, anteturilor si tuturor materialelor promotionale ale afacerii tale.

Avantajele in realizare logo cu Creative Ones

realizare logo bucuresti Programarea si departamentul de grafica fac echipa buna! Daca esti la inceput de business si deti un plan de afaceri deja structurat, noi te putem ajuta sa il pui in practica. Scrie-ne un brief detaliat si pune bazele realizarii unui logo incadrat intr-un proiect de creare site de prezentare sau magazin online. Iti propunem pachete personalizate pentru ca afacerea ta online sa fie complet adusa la viata, in pasi rapizi si usor de pus in practica. Oferim servicii de programare, mentenanta si design grafic pentru realizarea de proiecte online complete. La finalul crearii proiectelor online, treaba devine din ce in ce mai simpla. Tot ce ai de facut este selectarea unui pachet de promovare online, pentru a targeta eficient publicul tinta propus. Cu o medie de gestionare a bugetelor de peste 5.000$, Creative Ones pune la dispozitie experienta unor marketeri dedicati ce vor crea vizibilitate activa publicului targetat de catre tine. Obtine vizite si vanzari ridicate, pune bazele un proiect personalizat inca de la start-ul in mediul online

Realizare logo cu pachet complet de optimizare online

Alege planul de realizare logo personalizat si selecteaza-l impreuna cu pachetul de creare site de prezentare sau magazin online, in functie de necesitatile business-ului tau. Obtine eficienta in mediul online prin selectarea optiunii ideale pentru confortul business-ului tau, avand un singur contact la indemna si zeci de beneficii. Cauti servicii pentru realizare logo? Selecteaza pachetul complet pentru apartenenta eficienta a afacerii tale in mediul online!

Logo-ul trebuie sa reprezinte afacerea si misiunea afacerii tale.

Logo-ul trebuie sa fie reprezentativ pentru afacerea ta si pentru misiunea acesteia.
De exemplu, misiunea noastra, la Creative Ones, este sa cream frumusetea online. De aceea, in realizarea logo-ului nostru am decis sa pornim de la spirala lui Fibonacci despre care va invitam sa cititi mai multe aici: si punem link la articolul de blog

Iata cum spirala este vizibila in contextul fotbalului: in 1997, brazilianul Roberto Carlos inscris un gol numit “imposibil” la vremea aceea, in meciul de debut al Turneului Frantei, intre Franta si Brazilia. Traiectoria balonului a fost in forma de spirala/cochilie de melc.

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp