meniu


Creatie Website ? Sinonim cu Creative Ones!

Detinerea unui website pentru business-ul tau este un element indispensabil pentru orice afacere de succes. Fiind un intermediar cu factor decizional puternic intre afacerea ta si client, necesitatea contractarii unui serviciu de creatie website devine absolut necesara. Obtine acum servicii excelente pentru creare site sau chiar magazin online!

Obtine creare site prezentare profesional

Cu o experienta de peste 6 ani in serviciile de creare website, promovare site si creare aplicatii mobile, Creative Ones ofera servicii excelente in Web Design, Programare Web si Creatie Aplicatii Custom. Specializati in realizare site de prezentare sau creare magazine online, Creative Ones detine un portofoliu impresionant compus din proiecte cu un grad de complexitate extrem de ridicat, favorizand elemente personalizate conform identitatii de brand representative fiecarui business in parte. Asadar, fie ca iti doresti un serviciu de creatie website de prezentare sau creare site magazin online Creative Ones iti ofera servicii dedicate de personalizare si optimizare completa UI, UX, SEO dedicate.

Care sunt avantajele serviciului de creare website personalizat ?Datorita experientei dobandite de-a lungul anilor, serviciile oferite de Creative Ones se muleaza pe fiecare dintre necesitatile unui brand. Iata care sunt avantajele colaborarii cu noi:

 • Oferirea serviciilor/produselor 24/24 prin intermediul unei platforme online excelent optimizate UI, UX;- Creare content website atat pentru publicul roman cat si pentru cel din afara tarii;
 • Costuri reduse pentru intretinerea website-ului ( datorita serverelor de gazduire de la Creative Ones dar si ofertelor speciale pentru contractarea serviciilor adiacente );
 • Posibilitatea contractarii full-service, datorita departamentelor specializate pe categorii de servicii precum: promovare web, programare web Laravel & Codeigniter, web design, creare aplicatii la comanda, design grafic etc.;
 • Datorita posibilitatii oferirii serviciilor complete prin intermediul unei singure agentii web, vei detine controlul complet asupra afacerii tale printr-un singur contact, astfel vei reduce timpul de contactare si management al lucrarilor de creatie, optimizare si mentenanta asupra website-ului tau; In plus vei avea posibilitatea de a vizualiza si verifica in timp real cine, ce si cat se implementeaza asupra proiectului tau, datorita aplicatiei Creative CRM;
 • Panou de administrare facil: vizualizeaza si implementeaza modificari rapid;
 • Design responsive: cu un procent de peste 64% dintre romani utilizatori ai internetului mobil, redarea eficienta, integrala pe orice tip de device devine un criteriu de pozitionare a rezultatelor in cadrul cautarilor utilizand motorul de cautare Google. Obtine vizibilitate full a website-ului tau pe orice tip de device!;
 • Creatie website content Google-Friendly: obtine continut tip text pe placul motorului de cautare Google. Pozitioneaza-te printre primele rezultate ale cautarilor publicului tau tinta datorita serviciilor de Creatie content si Optimizare SEO de la Creative Ones;

Ce presupune serviciul de creare website ?Conform Wikipedia notiunea de web site are provenienta din limba engleza si reprezinta un cumul de pagini web multimedia ( imagini, video, text, sunet etc.) cu accesibilitate oricarui utilizator de internet.

Website-urile pot fi create de catre o organizatie, institutie publica sau chiar persoana particulara cu administrare directa de catre un webmaster, existand insa si alte posibilitati in care acesta poate fi actualizat prin intermediul unei baze de date, crearea paginilor in mod dinamic sau chiar prin intermediul utilizatorilor sai.
Inceputurile internetului au reprezentat o serie de domenii sub forma numerica, utilizand o adresa de IP, ulterior generandu-se posibilitatea de a alege o denumire a domeniului web, devenind mult mai comoda retinerea, accesarea facilitand astfel aparita serviciilor conexe tip marketing online, branding si SEO.
Un website este contruit dintr-o serie de pagini web create cu ajutorul limbajului de programare HTML avand limbaje auxiliare precum PHP, CSS etc. Anul 2007 a reprezentat o evolutie activa a dezvoltarii internetului, continand milioane de pagini web, Netcraft realizand in urma unui studiu incepand cu anul 1995 faptul ca pana in anul 2006 s-a inregistrat un numar semnificativ de aproximativ 101.435.235 site-uri web, un numar enorm fata de cel inregistrat la jumtatatea anului 1995 atunci cand s-a inregistrat un numar de 18.000 de site-uri active pe internet.

Creare site OpencartOpencart reprezinta platforma-solutie excelenta pentru crearea unui magazin online cu toate optiunile de creare a unui magazine online complet echipat pentru a intruni calitati la nivel inalt de comert online. Disponibil gratuit si avand posibilitatea de a rula atat PHP cat si MySQL, serviciul de creare site opencart devine alegerea ideala a oricarei afacere de vanzare produse catre consumatori reali in mediul online. Cu un tip de codare relativ simpla, platforma opencart ofera posibilitatea de dezvoltare si optimizare rapida a continutului acesteia.

Alege realizare site opencart daca iti doresti:

 • consum redus de resurse
 • rulare rapida pe orice tip de dispozitiv
 • panou usor de utilizat
 • posibilitatea implementarii a sute de module auxiliare gratuite
 • capacitatea de a administra mai multe magazine online din acelasi panou de control

Creare site WordpressPlatforma wordpress este solutia ideala pentru realizare site de prezentare sau blog cu orice tema de abordare. Avand o multitudine de module gratuite ce pot usura posibilitatea de implementa in proportie de 95% orice iti doresti, Wordpress reprezinta solutia ideala pentru incepatori si nu numai.

Alege Wordpress daca iti doresti implementarea unui site de prezentare firma si beneficiaza de urmatoarele avantaje:- platforma usor de utilizat, facilitand editarea si optimizarea modulelor chiar de catre administrator, uneori ( in functie de caz) fara a avea nevoie de cunostinte de programare

 • posibilitatea de a implementa template-uri sau teme cu design generos prietenos pentru utilizatori
 • eficienta din punct de vedere SEO, Wordpress facilitand implementarea modulelor sale intr-un mod prietenos pentru toate motoarele de cautare, in special Google.

Inceputurile platformei Wordpress facilitau crearea de bloguri, urmand apoi sa se extinda in privinta crearii website-urilor de prezentare, un avantaj real devenind numeroasele plugin-uri gratuite si numai ce puteau modifica functionalitatea Wordpress-ului instalat. Aparut in anul 2003 ca precursor al B2/CAFELOG, Wordpress si-a extins activitatea detinand astazi un numar impresionant de website-uri de prezentare si blog-uri dintre cele mai celebre cu sute de vizitatori activi unici zilnic.

Creative Ones – firma creare website – rapid & simplu

Obtine o oferta de pret personalizata conform necesitatilor tale, acceseaza serviciile pentru creatie website de la Creative Ones si alatura-te comunitatii unor antreprenori de succes! Scrie-ne un e-mail la adresa: [email protected] sau apasa butonul de mai jos, completeaza campurile cu datele tale si detaliaza-ne proiectul tau de creare site performant! Grabeste-te si beneficiaza de ofertele lunii curente!


#realizare website | #creare site | #creative ones | #creare website | #creatie website | #realizare site | #creare site prezentare | #creare site magazin online |

Clientii nostri


Abilitatile noastre


Cu ce te putem ajuta?

Suntem aici pentru tine!

Go Trimite Cerere
Whatsapp Whatsapp